Mõned pildid meist ja meie tegemistest.
Oleme väike restoran Pärnu kesklinnas.
Pakume autentset kuid mõningate kohandustega Gruusia kööki.
Hatšapurid, hartšo, lobio, hinkalid, jt hõrgutised on Gruusiast Eestisse toonud meie peakokk, Manana Keburia.
Meie restoran – kestlik ja vastutustundlik valik.
Meie restoranis usume, et hea toit ja hooliv suhtumine keskkonda käivad käsikäes. Seepärast oleme pühendunud kestlikule tegutsemisele, et pakkuda Teile parimat maitseelamust loodust ja kogukonda austades.
Mida me teeme kestlikkuse nimel?
Kohalikud ja hooajalised koostisosad – Eelistame koostööd kohalike talunike ja tootjatega, et vähendada transpordist tulenevat keskkonnamõju ning pakkuda värskeimat ja kvaliteetseimat toorainet.
Toiduraiskamise vähendamine – Planeerime oma menüüd hoolikalt ja optimeerime varude kasutust, et vähendada jäätmeid. Samuti annetame liigse toidu kohalikele heategevusorganisatsioonidele.
Pakendite ja plastiku vähendamine – Kasutame korduvkasutatavaid või biolagunevaid pakendeid ning väldime ühekordset plastikut.
Energia- ja veesäästlikkus – Oleme investeerinud energiasäästlikesse seadmetesse ning jälgime hoolikalt vee- ja elektritarbimist, et vähendada ökoloogilist jalajälge.
Töötajate ja kogukonna heaolu – Toetame õiglast töökorraldust, koolitame oma meeskonda kestlike praktikate alal ning panustame kohalikesse algatustesse.
Meie eesmärk on pakkuda Teile mitte ainult suurepärast toiduelamust, vaid ka teadmist, et iga eine aitab kaasa puhtama ja rohelisema tuleviku loomisele.
Tule naudi teadlikult valmistatud maitseid!
Tere tulemast Gruusia restorani Kolhethi kodulehele!
Kuninga 36, 80014, Pärnu
+372 5629 6555
Ootame Teid külla 01.09. - 31.05 P-N 12-22 R,L 12 - 23 01.06 - 31.08 P-N 12 - 23 R,L 12 - 00